Funkamp

In het Hemelvaart –  of Pinkster weekend is er altijd een zwemkamp. Dit kamp wordt elk jaar door een aantal leden van de wedstrijdgroep zelf georganiseerd. In een groepsaccomodatie in de buurt slapen de zwemmers in de accomodatie en een flink aantal ouders kamperen op het veld en helpen de organisatoren. In dit weekend wordt er helemaal niet gezwommen, maar zijn er allerlei andere activiteiten. Denk aan aan nachttocht, avondspel, dagtocht, bonte avond en allerlei spelletjes. Een en al gezelligheid dus!

Trainingskamp herfstvakantie

In de herfstvakantie gaan we met een grote groep zwemmers een lang weekend ergens in Nederland/België op trainingskamp. Die dagen staan in het teken van wedstrijdzwemmen. Naast de zwemtrainingen wordt ook aandacht besteed aan bijvoorbeeld landtraining, fitness (voor de oudere zwemmer), mentale gezondheid en teambuilding.

Trainingskamp mei vakantie

Voor de oudere zwemmers (16 jaar en ouder) wordt er in de mei vakantie een trainingskamp georganiseerd, wel op eigen kosten. Dit keer ergens in het buitenland, het liefst in de zon. Een week of anderhalve week lang heerlijk hard trainen in een warme omgeving met je teamgenoten.