Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine groep vrijwilligers (ouders en zwemmers) die, sinds 01-01-2010, voor de wedstrijdzwemmers van Z&PV Nuenen, jaarlijks diverse activiteiten organiseren met als voornaamste doel – leden behoud. Daarnaast bereiken we hiermee dat de betrokkenheid bij het zwemmen en het teamgevoel vergroot wordt, wat weer bijdraagt aan het plezier en de prestaties van de zwemmers (jong en oud).

In de activiteitencommissie zitten nu Inge Teijken en Hans Goossens (beide ouders van wedstrijdzwemmers) en Susan Teijken en Jeroen Schelling (beide zwemmers).

Ons doel

Ons doel is dat zwemmers, die bij het wedstrijdzwemmen actief zijn, enthousiast blijven voor het wedstrijdzwemmen en veel plezier beleven in wat zij doen, ook bij activiteiten die wij organiseren. Wij blijven op zoek naar mogelijke sponsoren die er voor kunnen zorgen dat de activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen.

Ouders

Als activiteitencommissie zijn wij ook betrokken bij wedstrijden die wij zelf organiseren. Denk bijvoorbeeld aan de solo wedstrijden, competitiewedstrijden maar ook de Brabantse kampioenschappen in de zomer en zelfs de Nederlandse junioren Kampioenschappen in de winter en zomer. Door het organiseren van deze wedstrijden krijgen wij inkomsten en daarmee kunnen wij o.a. de contributie en kosten voor andere wedstrijden en activiteiten laag houden. Bij de activiteiten en de  wedstrijden die wij organiseren hebben wij vaak extra handjes / vrijwilligers nodig. Ook al zwemt je zoon of dochter nog niet op de Brabantse of Nederlandse kampioenschappen dan nog profiteren ze wel van de eventuele inkomsten. Daarom vragen wij aan alle ouders om je ook een keer als vrijwilliger op te geven voor wedstrijden of activiteiten.

Kosten

Uiteraard kosten alle activiteiten die we organiseren geld en niet altijd is er voldoende geld aanwezig. Dat betekent dat we voor sommige activiteiten een eigen bijdrage vragen. Ook organiseren we acties om geld in te zamelen. Bij de clubkampioenschappen organiseren we een tombola en voor de feestdagen in december houden we een worstenbroodjes actie (deels gesponsord door Bakkerij ‘t Stoepje – Ieder vrijdag op het “Van Goghplein” in Nuenen).

Contact

Er is altijd wel iemand van ons op maandag-, dinsdag-, donderdagavond of zaterdagmorgen aanwezig in het zwembad bij het Feel Fit Center. Schroom niet om met vragen of ideeën bij ons te komen!

Waarvoor kun je nog meer bij ons terecht?

Zowel zwemmers als ouders kunnen bij ons terecht met vragen over het zwemmen, ideeën voor activiteiten en uiteraard ideeën om geld voor de vereniging in te zamelen om leuke activiteiten te kunnen blijven doen. Mochten wij het antwoord op de vraag niet weten dan gaan wij voor je op zoek naar het antwoord,  bij bijvoorbeeld de TC (Technische Commissie) of een lid van het bestuur van de vereniging, en koppelen dat dan zo snel mogelijk aan je terug.