Masters

Onze 'jongste' afdeling van de vereniging is onze masters afdeling.
In het seizoen 2005-2006 zijn we begonnen met deze afdeling om in eerste instantie de ouders en trainers van onze vereniging de mogelijkheid te bieden om ook eens lekker een baantje te trekken.

De groep is inmiddels uitgegroeid tot een gezellige club waar met veel plezier en inzet wordt gewerkt aan de conditie en techniek. Er is een indeling gemaakt zodat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen aan de gezellige trainingen.

 

De trainingen vinden plaats onder begeleiding van een trainer/ster die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de trainingen ook gewaarborgd wordt.

 

Doelgroep

De masters is een groep van volwassenen die op een gezellige, ontspannen manier willen werken aan hun conditie en zwemtechniek.

 

Trainingstijden

Er zijn twee trainingen per week. Je kunt ervoor kiezen om 1x of 2x in de week te komen trainen.

De trainingstijden zijn:

-    Maandagavond van 20:15 – 21:15 (beperkt aantal gevorderde zwemmers)

-      Maandagavond van 21:15 – 22:00

-      Vrijdagavond van 20:30 – 21:30

Helaas zitten zowel maandagavond als vrijdagavond inmiddels vol en wordt je op een wachtlijst geplaatst mocht je willen meedoen.

 

Mocht je toch interesse hebben om te komen zwemmen, neem dat gerust contact met ons op via het contactformulier.

 

Geïnteresseerd?

Heb je interesse om ook op een gezellige en ontspannen manier te werken aan je conditie en zwemtechniek, dan ben je van harte welkom om eens te komen proefzwemmen op maandag- of vrijdagavond. Ook kun je contact opnemen via het contactformulier op de website.

 

Masters nieuws

Copyright 2012