Zwem- en Polovereniging Nuenen zoekt met spoed bestuurders in de rol van secretaris en penningmeester.

Bijna elke dag wordt er heerlijk gezwommen in ons Nuenense zwemwater. Voor velen een vanzelfsprekendheid, maar niets is minder waar. Meer dan 70 mensen zetten zich geheel vrijwillig met veel enthousiasme in om dit mogelijk te maken. Regelmatig is in de verschillende media te lezen dat het aantal vrijwilligers terugloopt en dat de continuïteit van verenigingen in het gedrang dreigt te komen.

Geldt dat ook voor onze vereniging? Hoewel er verschillen zijn in de verschillende rollen en afdelingen, heeft ook onze vereniging een structureel tekort aan vrijwilligers. Dat geldt zowel voor trainers en lesgevers als voor bestuurders, een rol die wat verder van het zwemwater af ligt.


Lees meer »

Het waterpoloteam DG1 van zwem- en waterpolovereniging Nuenen is afgelopen zaterdag 7 april kampioen geworden in de1e klasse onder 13 jaar. Een knappe teamprestatie, om in het eerste jaar in een hogere klasse als eerste te eindigen met nog één wedstijd te gaan.

Bepalend voor het behalen van het kampioenschap is de teamspirit die er is. Elke wedstrijd werd er hard voor elkaar gewerkt en was er sprake van een enorme dosis doorzettingsvermogen. Dit resulteerde in spannende wedstrijden met mooie doelpunten en dito reddingen van de keeper. Boven alles was er een enorm spelplezier wat uiteindelijk de basis vormde voor dit mooie kampioenschap. Dit alles dankzij de bevlogen en positieve coaching van coach Esther en trainers Lars, Danny en Nick.

Van harte gefeliciteerd Dirk, Maud, Vince, Pieter, Johannes, Savannah, Luca, Anouk, Wouter en keeper Maurits


Lees meer »

Meer algemeen nieuws

Copyright 2012