Afgelopen week namen maar liefst 24 zwemmers van z&pv nuenen recreatief deel aan het diplomazwemmen. en wat hebben ze het goed gedaan! Elysa, Nina, birte, Marco, Mees, Julie, Pim, Alex, Stijn, Tijn, Eveline, Fabian, Anna, Tim, Eveline, Felix, Ian, Pascale, Hugo, Arlyn, Jochem, Gijs, Noah, Pepijn, Roos en Ralph van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie! Wij zijn natuurlijk super trots op deze kinderen en wensen ze veel succes en plezier met oefenen voor hun volgende diploma of andere activiteiten binnen de vereniging!

Lees meer »

Zwem- en Polovereniging Nuenen zoekt met spoed bestuurders in de rol van secretaris en penningmeester.

Bijna elke dag wordt er heerlijk gezwommen in ons Nuenense zwemwater. Voor velen een vanzelfsprekendheid, maar niets is minder waar. Meer dan 70 mensen zetten zich geheel vrijwillig met veel enthousiasme in om dit mogelijk te maken. Regelmatig is in de verschillende media te lezen dat het aantal vrijwilligers terugloopt en dat de continuïteit van verenigingen in het gedrang dreigt te komen.

Geldt dat ook voor onze vereniging? Hoewel er verschillen zijn in de verschillende rollen en afdelingen, heeft ook onze vereniging een structureel tekort aan vrijwilligers. Dat geldt zowel voor trainers en lesgevers als voor bestuurders, een rol die wat verder van het zwemwater af ligt.


Lees meer »

Meer algemeen nieuws

Copyright 2012