Hoewel we allemaal vast en zeker hebben genoten van de zomervakantie, is het toch ook wel weer erg fijn om het water in te gaan. Na een fijn en gezellig, maar door corona ook een vreemd en frustrerend seizoen, hopen we van seizoen 2021-2022 samen weer iets moois te maken!

De meeste takken zullen weer starten in de week van maandag 6 september, een enkeling eerder of later. De precieze startdatum horen jullie van de afdelingen. 

Het verenigingsrooster vind je hier.


Lees meer »

Na het grote succes van afgelopen jaar waarin we samen 1.130 loten (!) verkochten en daarmee een nieuw record voor onze vereniging hebben neergezet, gaan we er dit jaar opnieuw voor!

Door het verkopen van één lot (€ 3,-) ontvangt de vereniging € 2,40. Dat betekent dat de vereniging al € 12,40 ophaalt met de verkoop van 10 loten én er dus afgelopen jaar zelfs 
€ 2.712 euro werd opgehaald. Met de opbrengst van de grote clubactie kunnen wij nieuwe materialen kopen, oude materialen vernieuwen, de kwaliteit van onze activiteiten verbeteren en nieuwe trainers en instructeurs opleiden. Heel belangrijk dus!

In de week vóór 18 september zullen al onze (jonge) leden een verkoopboekje ontvangen, want vanaf 18 september is de verkoop geopend. Loten kunnen echter niet alleen verkocht worden via de verkoopboekjes, want ook de 
online verkoop is nog altijd een optie. Daarnaast zijn er superloten ontwikkelt waarmee ook bedrijven ons kunnen steunen. Met al deze opties moet het ons toch lukken om een nieuw record te vestigen! Jij helpt toch ook mee?!

 Lees meer »

Wordt nu lid!

Wil je lid worden of eerst een keertje meedoen, vul dan het contactformulier in.

Blessure?

Zwem- en Polovereniging Nuenen heeft een samenwerkingsverband met fysiotherapeutische praktijk “Jeurissen & van den Ingh.”

Meer informatie vind je hier. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Lidmaatschap

Inschrijven of wijzigen van het lidmaatschap kan via het inschrijfformulier of mutatieformulier.

Opzegging van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Je kunt een brief opsturen naar het secretariaat (Postbus 105, 5670 AC Nuenen) of gebruik het contactformulier. Opzeggingen moeten ontvangen zijn voor 1 december (einde lidmaatschap 31 december) of voor 1 juli (einde lidmaatschap 31 juli).

Declaraties van namens de vereniging gemaakte kosten  kunnen bij de vertegenwoordiger van je afdeling gedaan worden met het declaratieformulier.

Copyright 2012