Al enige tijd wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van een compleet vernieuwde huisstijl voor onze vereniging. Een onderdeel hiervan is de ontwikkeling van een nieuw logo. 

Na een conceptversie en feedback van de verschillende technische commissies zijn wij uiteindelijk tot een definitieve versie van ons nieuwe logo. En het is zo ver, met trots presenteren wij jullie het nieuwe logo van Z&PV Nuenen!


Binnenkort volgt meer informatie over de presentatie van de nieuwe website. Vanwege de bedrukking van nieuwe kleding is besloten om het logo nu al bekend te maken.


Lees meer »

Bij iedere zwemwedstrijd zijn naast een zwembad en zwemmers ook juryleden nodig.
Een scheidsrechter, een starter, mensen die de uitslagen verwerken en per baan 2 tijdwaarnemers (start en keerpunt),
Vooral die laatste groep is altijd moeilijk bij elkaar te krijgen, mede omdat de cursus voor tijdwaarnemer niet altijd op de meest handige tijdstippen of locaties gegeven wordt.
Maar dat veranderd nu, want op 5 dinsdagen in oktober en november is de cursus in ons eigen bad in Nuenen!
En het tijdstip: van 18.00-19.30, dus mooi tijdens de training van onze kids!
Dus wil je tijdwaarnemer worden, geef je dan direct op bij Inge Teijken : i.teijken_at_live.nl


Lees meer »

Tijdens de eerste landelijke krachtmeting van het seizoen heeft een jeugdig team van Z&PV Nuenen goed gepresteerd. Bij de NK-estafette was vooral het damesteam met slechts 2 dames boven de 20 de jongste van de afgelopen jaren. Toch wisten zij op 3 van de 5 afstanden een snellere tijd dan vorig seizoen neer te zetten.

Lees meer »

Wordt nu lid!

Wil je lid worden of eerst een keertje meedoen, vul dan het contactformulier in.

Blessure?

Zwem- en Polovereniging Nuenen heeft een samenwerkingsverband met fysiotherapeutische praktijk “Jeurissen & van den Ingh.”

Meer informatie vind je hier. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Het laatste nieuws

Lidmaatschap

Inschrijven of wijzigen van het lidmaatschap kan via het inschrijfformulier of mutatieformulier.

Opzegging van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Je kunt een brief opsturen naar het secretariaat (Postbus 105, 5670 AC Nuenen) of gebruik het contactformulier. Opzeggingen moeten ontvangen zijn voor 1 december (einde lidmaatschap 31 december) of voor 1 juli (einde lidmaatschap 31 juli).

Declaraties van namens de vereniging gemaakte kosten  kunnen bij de vertegenwoordiger van je afdeling gedaan worden met het declaratieformulier.

Copyright 2012