Op 2 februari heeft het kabinet bekend gemaakt dat de lockdown in verband met het bestrijden van het coronavirus nogmaals wordt verlengd tot in ieder geval 2 maart.

De versoepelingen rondom basisscholen, kinderopvang en winkels hebben geen effect op de zwembaden. Deze blijven dus ook tot minimaal 2 maart gesloten.

We hebben begrip voor deze keuze. De verlenging is nodig om het virus onder controle te krijgen. Tegelijkertijd zijn er ook zorgen rondom de zwemveiligheid in Nederland. Zodra het coronavirus beter onder controle is, is de zwembranche klaar om in een veilige omgeving het zwemonderwijs, sporten, bewegen en recreëren weer mogelijk te maken.


Lees meer »

De grote clubactie 2020 is begonnen! Dé kans voor onze vereniging om wat extra's te verdienen om voor jullie allemaal de beste ervaring in het zwembad mogelijk te maken! Voor maar 3 euro kan er een lot gekocht worden. Hiervan gaat €2,40 naar de vereniging, maar per verkocht lot in je boekje of op je persoonlijke verkooppagina ontvang je zelf ook €0,50. Ook een mooie manier om de spaarpot te vullen dus!

Nieuw dit jaar is ook de online verkoop. In principe worden de loten in de online verkoop verkocht via de algemene verenigingspagina. Omdat wij dan niet kunnen achterhalen welk verkocht lot bij welk lid hoort, geldt de ''€0,50 regel'' hierbij niet! Mocht je dit wel willen, moeten wij een persoonlijke verkooppagina voor je aanmaken. Meld dit bij je afdelingshoofd! 


De makkelijkste manier om loten te verkopen, is het delen van de verkooppagina van de vereniging (zie link) met al je vrienden/familie/buren/etc. Dit kan makkelijk via een van de moderne digitale middelen (bijvoorbeeld mail, whatsapp of sociale media)!

Klik HIER om naar de verkooppagina te gaan en koop je lot! 


Wij hopen met z'n allen een mooi bedrag bij elkaar te kunnen verkopen! Succes!  

 


Lees meer »

Met een maandje Corona-vertraging is op 20-juni het buitenduikseizoen alsnog van start gegaan.

Onze PADI duikinstructeur Rens heeft de aftrap gegeven met een duik in 't Zuth (Bladel), samen met de leden Jeroen en Michel.


Lees meer »

Wordt nu lid!

Wil je lid worden of eerst een keertje meedoen, vul dan het contactformulier in.

Blessure?

Zwem- en Polovereniging Nuenen heeft een samenwerkingsverband met fysiotherapeutische praktijk “Jeurissen & van den Ingh.”

Meer informatie vind je hier. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Het laatste nieuws

Lidmaatschap

Inschrijven of wijzigen van het lidmaatschap kan via het inschrijfformulier of mutatieformulier.

Opzegging van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Je kunt een brief opsturen naar het secretariaat (Postbus 105, 5670 AC Nuenen) of gebruik het contactformulier. Opzeggingen moeten ontvangen zijn voor 1 december (einde lidmaatschap 31 december) of voor 1 juli (einde lidmaatschap 31 juli).

Declaraties van namens de vereniging gemaakte kosten  kunnen bij de vertegenwoordiger van je afdeling gedaan worden met het declaratieformulier.

Copyright 2012