Aan alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van Zwem- en Polovereniging Nuenen.

.Het bestuur van de Zwem- en Polovereniging Nuenen nodigt u uit voor de Bijzondere Algemene Ledenvergadering welke zal worden op woensdag 28 september 2022 in de vergaderzaal van de Drietip, Sportlaan 4-6 te Nuenen, aanvang 20.00 uur.

De aanleiding voor deze vergadering is de kandidaatstelling voor de openstaande vacature voor de rol van penningmeester binnen het bestuur. De agenda is dan ook kort maar krachtig en kunt u hier downloaden.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Zwem- & Polovereniging Nuenen,

Serge van Isterdael
Voorzitter


Lees meer »

De afgelopen weken zijn er binnen de afdeling recreatief een hele hoop stickerzwemdiploma's uitgereikt!

Op 12 februari was het de beurt aan Birte, Fabian, Mira en Tim om te laten zien dat ze alle vaardigheden beheersten om hun snorkelen 1 diploma te mogen ontvangen. Met het afronden van snorkelen 1 hebben deze kinderen een mooie basis gelegd voor de rest van hun snorkelcarrière.

Op maandag 21 februari hebben ook de twee stickerzwemgroepen van de maandag hun volgende diploma behaald. De eerste groep liet zien wat ze hadden geleerd over de beginselen van waterpolo. Ze moesten bijvoorbeeld de waterpolocrugcrawl zwemmen en laten zien hoe goed ze de bal konden gooien. Dit resulteerde in mooie warepolo 1 diploma's voor Eva, Ian, Pepijn, Sam en Noah.

In de andere groep met Eveline, Anna, Jochem, Max en Mira was iets bijzonders aan de hand. Zij waren net voor de lockdown al klaar voor wereldzwemslagen 1, maar toen moesten de zwembaden helaas dicht. De afgelopen weken hadden ze dan ook extra hard geoefend, zodat ze deze keer twee diploma's in één keer konden verdienen: wereldzwemslagen 1 en 2. Allemaal van harte gefeliciteerd!


Lees meer »

Wordt nu lid!

Wil je lid worden of eerst een keertje meedoen, vul dan het contactformulier in.

Blessure?

Zwem- en Polovereniging Nuenen heeft een samenwerkingsverband met fysiotherapeutische praktijk “Jeurissen & van den Ingh.”

Meer informatie vind je hier. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Lidmaatschap

Inschrijven of wijzigen van het lidmaatschap kan via het inschrijfformulier of mutatieformulier.

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (Postbus 105, 5670 AC Nuenen), per e-mail of via de het daartoe bestemde formulier op de website te geschieden bij de secretaris of ledenadministatie van de vereniging. Opzeggingen moeten ontvangen zijn voor 1 december (einde lidmaatschap 31 december) of voor 1 juli (einde lidmaatschap 31 juli). Een opzegging van het lidmaatschap is pas geldig indien bekrachtigt door het bestuur.

Declaraties van namens de vereniging gemaakte kosten  kunnen bij de vertegenwoordiger van je afdeling gedaan worden met het declaratieformulier.

Copyright 2012