Het bestuur van de Zwem- en Polovereniging Nuenen nodigt u uit voor de Bijzondere Algemene Ledenvergadering welke zal worden gehouden op maandag 28 augustus in de vergaderzaal van de Drietip, Sportlaan 4-6 te Nuenen, aanvang 20.30 uur.

De aanleiding voor deze vergadering is de kandidaatstelling van 3 leden voor de openstaande vacatures binnen het bestuur. De agenda is kort maar krachtig:


Lees meer »

Op zaterdag 6 mei 2017 worden er weer clubkampioenschappen gehouden voor alle zwemmers van Z&PV Nuenen. Dit is een echte wedstrijd waarbij een scheidsrechter, tijdswaarnemers en starters aanwezig zullen zijn. Jullie mogen dan laten zien hoe hard jullie kunnen zwemmen.

Iedereen mag meedoen, je zwemt in verschillende leeftijdsgroepen, meisjes tegen meisjes en jongens tegen jongens.

Inschrijven: tussen 8;15-8:35 uur
Inzwemmen: 8:30 uur
Start wedstrijd: 8:35 uur
Einde wedstrijd: tussen 9:15-9:20 uur
Prijsuitreiking: 9:30 uur in het sportcafé


Lees meer »

Van 6 april t/m 30 april 2017 kunnen leden van Rabobank Dommelstreek hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs tijdens Rabobank Clubkas Campagne! Laat jouw stem horen en steun onze club!

Dit jaar sparen wij voor de aanschaf van nieuwe zwemvliezen. De huidige zwemvliezen zijn aardig versleten en inmiddels ook niet meer compleet.

Meer informatie over de campagne vind je op www.rabobank.nl/dommelstreek Lees meer »

Wordt nu lid!

Wil je lid worden of eerst een keertje meedoen, vul dan het contactformulier in.

Blessure?

Zwem- en Polovereniging Nuenen heeft een samenwerkingsverband met fysiotherapeutische praktijk “Jeurissen & van den Ingh.”

Meer informatie vind je hier. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Het laatste nieuws

Lidmaatschap

Inschrijven of wijzigen van het lidmaatschap kan via het inschrijfformulier of mutatieformulier.

Opzegging van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Je kunt een brief opsturen naar het secretariaat (Postbus 105, 5670 AC Nuenen) of gebruik het contactformulier. Opzeggingen moeten ontvangen zijn voor 1 december (einde lidmaatschap 31 december) of voor 1 juli (einde lidmaatschap 31 juli).

Declaraties van namens de vereniging gemaakte kosten  kunnen bij de vertegenwoordiger van je afdeling gedaan worden met het declaratieformulier.

Copyright 2012