Nederlandse loterijen en Lotify komen met pilot verenigingsloterij
Bij de verenigingsloterij doen een aantal geselecteerde verenigingen mee. De leden van die vereniging verkopen loten aan zo veel mogelijk mensen. De koper van het lot speelt mee voor een prijs uit de prijzenpot van zowel de vereniging als voor de hoofdprijs. Z&PV Nuenen doet ook mee aan deze verenigingsloterij. Het leuke is dat hoe meer loten jij verkoopt hoe groter de kans is dat wij als vereniging de hoofdprijs van € 5.000,- winnen. Er zijn namelijk twee prijzenpotten. De prijzenpot die de vereniging regelt en de hoofdprijs van € 5.000,-. Win je als koper van een lot de hoofdprijs dan wint jouw vereniging ook € 5.000,-


Lees meer »

Aan alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van Zwem- en Polovereniging Nuenen.

Het bestuur van de Zwem- en Polovereniging Nuenen nodigt u uit voor een Bijzondere Algemene Ledenvergadering welke zal worden op woensdag 26 februari in vergaderzaal van de Drietip, Sportlaan 4-6 te Nuenen, aanvang 20.30 uur.

De Bestuurlijke Financiële Advies Commissie (BFAC) en de commissies hebben samen met het bestuur de boekhouding van 2017 aangevuld, gecontroleerd en gecorrigeerd waar nodig. Dit heeft geleid tot andere resultaten. Deze zijn besproken met de verschillende commissies en waar nodig zijn aanvullende aanpassingen gedaan.

Conform afspraak legt het bestuur de jaarrekening over 2017 opnieuw voor aan de algemene ledenvergadering.

Tijdens deze ALV zullen wij opnieuw uitstel vragen voor de presentatie van de resultaten en het vragen van decharge over 2018 en 2019 met één maand, zodat er voldoende tijd is om met de commissies door de cijfers heen te lopen en de feedback te kunnen verwerken. Tijdens de vergadering zullen we in meer detail verslag doen van de voortgang.

De agenda van de vergadering vindt u hier.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Zwem- & Polovereniging Nuenen,

Serge van Isterdael

Voorzitter

Lees meer »

De grote clubactie 2019 is gestart! Dé kans voor onze vereniging om wat extra's te verdienen om voor jullie allemaal de beste zwemles mogelijk te maken! 

Afgelopen week  zijn de boekjes uitgedeeld. Nog niet gekregen? Vraag er dan de volgende les nog even een aan je trainer of lesgever. Voor maar 3 euro kan er (door iedereen die je maar wil) een lot gekocht worden. Hiervan gaat €2,40 naar de vereniging, maar per verkocht lot in je boekje ontvang je zelf ook €0,50. Ook een mooie manier om de spaarpot te vullen dus!

Nieuw dit jaar is ook de online verkoop. In principe worden de loten in de online verkoop verkocht via de algemene verenigingspagina. Omdat wij dan niet kunnen achterhalen welk verkocht lot bij welk lid hoort, geldt de ''€0,50 regel'' hierbij niet!

Mochten jij als lid nou tóch graag online loten willen verkopen én willen bijhouden hoeveel loten je aan mensen verkocht hebt, meldt dit dan bij je trainer dan kunnen we een persoonlijke verkooppagina voor je aanmaken.


Dus pak je boekje en ga langs de deuren of klik snel op: https://toolbox.clubactie.nl/actie/ZwemenPoloverenigingNuenen?fbclid=IwAR1TmnQdCC 5XHHdAcly6O_mlBqT0iC0T6IqvtC1JtT_KYhD0m8zwZhHSd4Lees meer »

Wordt nu lid!

Wil je lid worden of eerst een keertje meedoen, vul dan het contactformulier in.

Blessure?

Zwem- en Polovereniging Nuenen heeft een samenwerkingsverband met fysiotherapeutische praktijk “Jeurissen & van den Ingh.”

Meer informatie vind je hier. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Het laatste nieuws

Lidmaatschap

Inschrijven of wijzigen van het lidmaatschap kan via het inschrijfformulier of mutatieformulier.

Opzegging van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Je kunt een brief opsturen naar het secretariaat (Postbus 105, 5670 AC Nuenen) of gebruik het contactformulier. Opzeggingen moeten ontvangen zijn voor 1 december (einde lidmaatschap 31 december) of voor 1 juli (einde lidmaatschap 31 juli).

Declaraties van namens de vereniging gemaakte kosten  kunnen bij de vertegenwoordiger van je afdeling gedaan worden met het declaratieformulier.

Copyright 2012