Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de KNZB besloten alle competities en andere wedstrijden van het seizoen 2019/2020 te stoppen dan wel af te gelasten.

Dit besluit geldt voor alle niveaus van het schoonspringen, synchroonzwemmen, waterbasketbal, waterpolo en het wedstrijdzwemmen. Het coronavirus en de gevolgen ervan voor de Nederlandse samenleving hebben ook een grote impact op de zwemsport. Zwembaden zijn gesloten en het verenigingsleven ligt stil. Zowel voor de topsporters als voor hen die op andere niveaus als sporter actief zijn, is er geen sprake meer van een normaal trainingsregime.


Lees meer »

Het bestuur heeft conform de op 15 maart aangepaste richtlijnen besloten om alle trainingen, lessen en activiteiten tot en met maandag 6 april te laten vervallen. Kijk voor meer informatie op de speciale nieuwspagina.


Het kabinet heeft op 15 maart op advies van het RIVM de maatregelen wederom aangescherpt voor geheel Nederland. De periode is opgerekt tot en met6 april. De KNZB heeft deze maatregelen als volgt vertaald:

"De KNZB heeft conform de op 15 maart aangepaste richtlijnen van het RIVM en NOC*NSF besloten alle competities en activiteiten die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 6 april."

Het bestuur heeft conform de op 15 maart aangepaste richtlijnen besloten om alle trainingen, lessen en activiteiten tot en met maandag 6 april te laten vervallen.

Wij hopen hiermee als vereniging op redelijkerwijze te voorkomen dat zwemmers en bezoekers ziek worden als gevolg van deelname of aanwezigheid bij onze activiteiten.

Meer informatie vind je op onze aparte pagina inzake Corina. De KNZB heeft ook een FAQ opgesteld.Lees meer »

Nederlandse loterijen en Lotify komen met pilot verenigingsloterij
Bij de verenigingsloterij doen een aantal geselecteerde verenigingen mee. De leden van die vereniging verkopen loten aan zo veel mogelijk mensen. De koper van het lot speelt mee voor een prijs uit de prijzenpot van zowel de vereniging als voor de hoofdprijs. Z&PV Nuenen doet ook mee aan deze verenigingsloterij. Het leuke is dat hoe meer loten jij verkoopt hoe groter de kans is dat wij als vereniging de hoofdprijs van € 5.000,- winnen. Er zijn namelijk twee prijzenpotten. De prijzenpot die de vereniging regelt en de hoofdprijs van € 5.000,-. Win je als koper van een lot de hoofdprijs dan wint jouw vereniging ook € 5.000,-


Lees meer »

Wordt nu lid!

Wil je lid worden of eerst een keertje meedoen, vul dan het contactformulier in.

Blessure?

Zwem- en Polovereniging Nuenen heeft een samenwerkingsverband met fysiotherapeutische praktijk “Jeurissen & van den Ingh.”

Meer informatie vind je hier. Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Maak een afspraak

Het laatste nieuws

Lidmaatschap

Inschrijven of wijzigen van het lidmaatschap kan via het inschrijfformulier of mutatieformulier.

Opzegging van het lidmaatschap moet altijd schriftelijk gebeuren. Je kunt een brief opsturen naar het secretariaat (Postbus 105, 5670 AC Nuenen) of gebruik het contactformulier. Opzeggingen moeten ontvangen zijn voor 1 december (einde lidmaatschap 31 december) of voor 1 juli (einde lidmaatschap 31 juli).

Declaraties van namens de vereniging gemaakte kosten  kunnen bij de vertegenwoordiger van je afdeling gedaan worden met het declaratieformulier.

Copyright 2012