Update over het Coronavirus: maatregelen verlengd tot woensdag 20 meiVandaag heeft het kabinet bekend gemaakt dat de algemene maatregelen verlengd worden tot woensdag 20 mei en dat er beperkte versoepeling van de plaats vindt, door bijvoorbeeld meer ruimte te geven aan kinderen om onder voorwaarden deel te nemen aan bepaalde buitensport- en spelactiviteiten. Het is aan de gemeente om hierover afspraken te maken met sportverenigingen en buurtsportcoaches. Dit blijven wij volgen en indien hier meer over bekend is, zullen wij deze informatie delen

Alle trainingen, lessen en activiteiten komen tot woensdag 20 mei te laten vervallen. Wij bekijken de mogelijkheden tot alternatieve invulling en denken ook na over de 1,5 meter maatschappij binnen onze vereniging.

Zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt, zal het bestuur meer duidelijkheid geven over de periode na 20 mei. De geplande (Bijzonder) Algemene Ledenvergadering in april en waarschijnlijk ook in mei komen te vervallen. Beiden zullen op een later tijdstip alsnog gehouden worden.

Wij hopen hiermee als vereniging op redelijkerwijze te voorkomen dat zwemmers en bezoekers ziek worden als gevolg van deelname of aanwezigheid bij onze activiteiten.

Meer informatie vind je op onze aparte pagina inzake Corona en download ook de FAQ op de KNZB pagina.

"Alleen samen krijgen we corona onder controle"

Het laatste nieuws!

Copyright 2012