Update over het Coronavirus: maatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april


Het bestuur heeft, conform het besluit van het kabinet, besloten om alle trainingen, lessen en activiteiten tot en met dinsdag 28 april te laten vervallen. Kijk voor meer informatie op de speciale nieuwspagina.


Het kabinet heeft dinsdag 31 maart besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. 

Het bestuur zal zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt, meer duidelijkheid geven over de periode na 28 april. De geplande (Bijzonder) Algemene Ledenvergadering in april komt te vervallen. Er wordt druk gewerkt aan een digitale vorm, waarbij we in staat zijn om onderwerpen op inhoud te behandelen en eventuele vragen te beantwoorden, zonder dat dit een (B)ALV is. Deze zal op een later tijdstip alsnog gehouden worden.

Wij hopen hiermee als vereniging op redelijkerwijze te voorkomen dat zwemmers en bezoekers ziek worden als gevolg van deelname of aanwezigheid bij onze activiteiten.

Meer informatie vind je op onze aparte pagina inzake Corona en download ook de FAQ op de KNZB pagina.

"Alleen samen krijgen we corona onder controle"

Het laatste nieuws!

Copyright 2012