Update over het Coronavirus: Alle trainingen, lessen en activiteiten komen tot en met dinsdag 31 maart te vervallen


De verlenging en uitbreiding is zoals eerder verwacht. Het bestuur heeft besloten om de maatregelen en adviezen te volgen en alle trainingen, lessen en activiteiten tot en met dinsdag 31 maart te laten vervallen.


Het kabinet heeft op advies van het RIVM de maatregelen fors aangescherpt voor geheel Nederland. De periode is opgerekt tot en met 31 maart. De KNZB heeft deze maatregelen als volgt vertaald:

"De KNZB heeft conform de vandaag bekendgemaakte richtlijnen van het kabinet en het RIVM besloten alle competities die door de zwembond worden georganiseerd in het gehele land stop te zetten tot en met 31 maart. De KNZB adviseert daarnaast alle verenigingen om geen verenigingsactiviteiten te organiseren tot en met 31 maart. Naast de wedstrijden geldt dit advies dus ook voor het leszwemmen, trainingen en andere activiteiten die in verenigingsverband plaatsvinden."

De verlenging en uitbreiding is zoals eerder verwacht. Het bestuur heeft besloten om de maatregelen en adviezen te volgen en alle trainingen, lessen en activiteiten tot en dinsdag 31 maart te laten vervallen.

Wij begrijpen dat dit een ingrijpend besluit is, maar als vereniging willen we redelijkerwijze voorkomen dat zwemmers en bezoekers ziek worden als gevolg van deelname of aanwezigheid bij onze activiteiten.

Meer informatie over de maatregelen die de KNZB heeft genomen vind je hier. Kijk hier voor het laatste nieuws van de rijksoverheid.


Het laatste nieuws!

Copyright 2012