Informatie over het Coronavirus


De verenging volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de KNZB. Sinds begin deze week zijn er specifieke richtlijnen en adviezen van het RIVM van kracht voor de provincie Noord-Brabant om de verdere verspreiding van het aantal besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Gisteren hebben de Veiligheidsregio’s in Brabant verdere aanscherping van de maatregelen bekend gemaakt, die met name gericht zijn op activiteiten en evenementen met een groot aantal deelnemers, maar ook gericht op de bescherming van kwetsbare groepen en de matiging van sociale contacten in algemene zin.

Zojuist hebben wij een update ontvangen vanuit de KNZB die een directie impact heeft op onze activiteiten:

“Update coronavirus: Naar aanleiding van de maatregelen van de Brabantse veiligheidsregio's en het advies van NOC*NSF heeft de KNZB besloten al haar wedstrijden en activiteiten in Noord-Brabant niet door te laten gaan tot en met dinsdag 17 maart. Deelnemers aan KNZB-activiteiten afkomstig uit Noord-Brabant kunnen ook niet deelnemen aan activiteiten elders in het land. Wat de gevolgen zijn voor de competities en andere activiteiten volgt later vandaag in een update.

Wij zijn nog in afwachting van de verdere berichtgeving vanuit de KNZB en zullen later vandaag met een update komen, ook waar de mogelijk specifieke clubactiviteiten betreft.

Relevante informatie kun je vinden op:

Het laatste nieuws!

Copyright 2012