Activiteitencommissie

          
Wie zijn wij?
Sinds 1 januari 2010 is vanuit de afdeling wedstrijdzwemmen, op verzoek van Martin de Wildt, een activiteitencommissie opgericht. Hierin zitten Inge Teijken, Chantal Verhoeven en Hans Goossens (allen ouders van wedstrijdzwemmers) en namens de zwemmers Susan Teijken en Jeroen Schelling.

Ons doel!
Ons doel is het organiseren van leuke activiteiten voor de zwemmers (ledenbehoud) buiten het zwemmen om. Daarnaast blijven we zoeken naar mogelijke sponsoren.  

Waarvoor kun je bij ons (nog meer) terecht?
Zowel zwemmers als ouders kunnen bij ons terecht met vragen over het zwemmen, ideeën voor activiteiten en uiteraard ideeën om geld voor de vereniging in te zamelen om leuke activiteiten te kunnen blijven doen. Mochten wij het antwoord op de vraag niet weten dan gaan wij voor je op zoek naar het antwoord bij bijvoorbeeld de TC (Technische Commissie) of een lid van het bestuur van de vereniging.

Wat willen we organiseren?
Wat we willen is dat we jaarlijks diverse uitstapjes organiseren voor onze wedstrijdzwemmers. Daar hebben we ook jullie ideeën voor nodig. Wij roepen nog maar eens iedereen op om alle ideeën voor activiteiten, uitjes etc. aan de activiteitencommissie door te geven.

Uiteraard kosten al die activiteiten geld en niet altijd is er voldoende geld aanwezig. Dat betekent dat we voor sommige activiteiten een kleine bijdrage aan de ouders vragen. Ook organiseren we acties om geld in te zamelen. Bij de clubkampioenschappen organiseren we een tombola en voor de feestdagen in december houden we een worstenbroodjes actie (deels gesponsord door Bakkerij 't Stoepje - Ieder vrijdag op het "Van Goghplein" in Nuenen).

Hulp ouders
Regelmatig hebben wij ook activiteiten waarbij we graag de hulp van ouders willen inschakelen. Als je als ouder ons een keer wilt helpen geef dat dan even door aan één van de commissieleden.

Hoe kun je ons bereiken
Vaak is er altijd wel iemand van ons op maandag-, dinsdag-, donderdagavond of zaterdagmorgen aanwezig in het zwembad bij het Feel Fit Center.

Schroom niet om met vragen of ideeën bij ons te komen!

Alvast bedankt namens de Activiteitencommissie!

Wedstrijdzwemmen nieuws

Copyright 2012