Activiteitencommissie

          
Wie zijn wij?
Wij zijn een kleine groep vrijwilligers (ouders en zwemmers) die, sinds 01-01-2010, voor de wedstrijdzwemmers van Z&PV Nuenen, jaarlijks diverse activiteiten organiseren met als doel leden behoud. Daarnaast bereiken we hiermee dat de betrokkenheid bij het zwemmen en het teamgevoel vergroot wordt, wat weer bijdraagt aan het plezier en de prestaties van de zwemmers (jong en oud). In de activiteitencommissie zitten nu Inge Teijken en Hans Goossens (beide ouders van wedstrijdzwemmers) en Susan Teijken en Jeroen Schelling (beide zwemmers).           

Ons doel!
Ons doel is dan ook dat zwemmers, die bij het wedstrijdzwemmen actief zijn, enthousiast blijven voor het zwemmen, veel plezier beleven in wat zij doen en bij de diverse activiteiten die we organiseren. Daarnaast blijven we ook op zoek naar mogelijke sponsoren, die er voor kunnen zorgen dat het wedstrijdzwemmen en het organiseren van activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen.         

Waarvoor kun je bij ons (nog meer) terecht?
Zowel zwemmers als ouders kunnen bij ons terecht met vragen over het zwemmen, ideeën voor activiteiten en uiteraard ideeën om geld voor de vereniging in te zamelen om leuke activiteiten te kunnen blijven doen. Mochten wij het antwoord op de vraag niet weten dan gaan wij voor je op zoek naar het antwoord bij bijvoorbeeld de TC (Technische Commissie) of een lid van het bestuur van de vereniging.

Wat willen we organiseren?
Wat we willen is dat we jaarlijks diverse uitstapjes/activiteiten organiseren voor onze wedstrijdzwemmers. Daar hebben we ook jullie ideeën voor nodig. Wij roepen nog maar eens iedereen op om alle ideeën voor activiteiten, uitjes etc. aan de activiteitencommissie door te geven.

           

Kosten
Uiteraard kosten alle activiteiten die we organiseren geld en niet altijd is er voldoende geld aanwezig. Dat betekent dat we voor sommige activiteiten een eigen bijdrage vragen. Ook organiseren we acties om geld in te zamelen. Bij de clubkampioenschappen organiseren we een tombola en voor de feestdagen in december houden we een worstenbroodjes actie (deels gesponsord door Bakkerij 't Stoepje - Ieder vrijdag op het "Van Goghplein" in Nuenen).

Hulp ouders
Regelmatig hebben wij ook activiteiten waarbij we graag de hulp van ouders willen inschakelen. Als je als ouder ons een keer wilt helpen geef dat dan even door aan één van de commissieleden.

Hoe kun je ons bereiken
Vaak is er altijd wel iemand van ons op maandag-, dinsdag-, donderdagavond of zaterdagmorgen aanwezig in het zwembad bij het Feel Fit Center.

Schroom niet om met vragen of ideeën bij ons te komen!

Alvast bedankt namens de Activiteitencommissie!

Wedstrijdzwemmen nieuws

Copyright 2012