Synchroonzwemshow 2016!


Niet te missen was de jaarlijkse show van het synchroonzwemmen, die zaterdag 16 januari plaatsvond. Na een half jaar trainen hadden de synchroonzwemsters afgelopen zaterdag de kans om te laten zien wat ze hebben geoefend. Dit deden ze echter niet zomaar. De haren waren tot knotjes gemaakt en hadden een goede laag gel of gelatine eroverheen zitten. Daarnaast hadden ze prachtige badpakken aan die versierd waren met pailletten, glinstertjes en figuurtjes. Als finishing touch waren ze met speciale waterproof make-up fantastisch opgemaakt!

 


 

Vervolgens was het showtime! Groepen, een trio, duetten en natuurlijk een groot groepsnummer waren te zien. Zodra de muziek aanging straalden ze de sterren uit de hemel! De meiden hebben uitstekend gezwommen en mogen trots zijn op hun uitvoeringen. Daarnaast hebben de toeschouwers oog in oog gestaan met meerdere spektakels.  De benen staken hoog het water uit en de armbewegingen gingen sneller dan ooit.

 


 

Tijdens de pauze kon men loten kopen voor de oude en vertrouwde loterij. Er waren prijzen te winnen van tomaten tot roze tasjes en van appeltaarten tot horloges.

 

 

Ten slotte sloten we de show af ,met zoals elk jaar, het drijffiguur!

 

Meer synchroonzwem nieuws

Copyright 2012