Diplomaregen onder jongste leden van Z&PV Nuenen


De laatste maanden werd er door de jongste leden van Zwem & Polovereniging Nuenen uiteraard hard geoefend voor hun zwemdiploma. Afgelopen twee weekenden was het dan zo ver. Het diplomazwemmen stond weer voor de deur. Een bijzondere en leuke gebeurtenis waar de kinderen (en zwemdocenten!) altijd naar uit kijken. Bij de recreatieve afdeling kunnen de kinderen o.a. oefenen voor zwemdiploma C en voor zwemvaardigheid 1, 2 en 3. Deze zwemdiploma's waren het doel van deze ronde. 

De kinderen die trots mogen zijn op hun c-diploma zijn: Delia van Dongen en Michelle Klomp. De kinderen die met trots mogen zeggen dat ze hun zwemvaardigheid 1 diploma hebben gehaald zijn: Jesse Gerritsen en Vita Caboni. De kinderen di met trots mogen zeggen dat ze hun zwemvaardigheid 2 diploma hebben gehaald zijn: Lotta van Kemenade, Koen van den Wildenberg, Eva van Spronsen, Remco Verhoeven en Thomas van Ekert. Uiteraard zijn er ook nog kanjers die hun zwemvaardigheid 3 diploma hebben gehaald, deze keer zelfs 10 stuks, namelijk: Willem Swinkels, Willem Heuvelman, Jasmijn van Weert, Silke Brokken, Luuk Hulsebos, Joep Rijnen, Suze de Louw, Niels Hofman, Julian Overschie en Liselot van der Velden. Wij willen onze jongste leden van harte feliciteren met het behalen van hun welverdiende zwemdiploma!!. 

Lijkt het jou nou ook leuk om te komen oefenen voor je diploma's, neem dan contact met ons op of kom een keer tijdens een van onze lessen op maandag of zaterdag om je aan te melden voor een proefles. 

Meer recreatief nieuws

Copyright 2012