Grote clubactie: het is zover!

Koop nu je loten!

Na het grote succes van afgelopen jaar waarin we samen 1.130 loten (!) verkochten en daarmee een nieuw record voor onze vereniging hebben neergezet, gaan we er dit jaar opnieuw voor!

Door het verkopen van één lot (€ 3,-) ontvangt de vereniging € 2,40. Dat betekent dat de vereniging al € 12,40 ophaalt met de verkoop van 10 loten én er dus afgelopen jaar zelfs 
€ 2.712 euro werd opgehaald. Met de opbrengst van de grote clubactie kunnen wij nieuwe materialen kopen, oude materialen vernieuwen, de kwaliteit van onze activiteiten verbeteren en nieuwe trainers en instructeurs opleiden. Heel belangrijk dus!

In de week vóór 18 september zullen al onze (jonge) leden een verkoopboekje ontvangen, want vanaf 18 september is de verkoop geopend. Loten kunnen echter niet alleen verkocht worden via de verkoopboekjes, want ook de 
online verkoop is nog altijd een optie. Daarnaast zijn er superloten ontwikkelt waarmee ook bedrijven ons kunnen steunen. Met al deze opties moet het ons toch lukken om een nieuw record te vestigen! Jij helpt toch ook mee?!

 


Meer algemeen nieuws

Copyright 2012