We zijn gestart!


De grote clubactie 2019 is gestart! Dé kans voor onze vereniging om wat extra's te verdienen om voor jullie allemaal de beste zwemles mogelijk te maken! 

Afgelopen week  zijn de boekjes uitgedeeld. Nog niet gekregen? Vraag er dan de volgende les nog even een aan je trainer of lesgever. Voor maar 3 euro kan er (door iedereen die je maar wil) een lot gekocht worden. Hiervan gaat €2,40 naar de vereniging, maar per verkocht lot in je boekje ontvang je zelf ook €0,50. Ook een mooie manier om de spaarpot te vullen dus!

Nieuw dit jaar is ook de online verkoop. In principe worden de loten in de online verkoop verkocht via de algemene verenigingspagina. Omdat wij dan niet kunnen achterhalen welk verkocht lot bij welk lid hoort, geldt de ''€0,50 regel'' hierbij niet!

Mochten jij als lid nou tóch graag online loten willen verkopen én willen bijhouden hoeveel loten je aan mensen verkocht hebt, meldt dit dan bij je trainer dan kunnen we een persoonlijke verkooppagina voor je aanmaken.


Dus pak je boekje en ga langs de deuren of klik snel ophttps://toolbox.clubactie.nl/actie/ZwemenPoloverenigingNuenen?fbclid=IwAR1TmnQdCC 5XHHdAcly6O_mlBqT0iC0T6IqvtC1JtT_KYhD0m8zwZhHSd4Meer algemeen nieuws

Copyright 2012