Gratis proefles stickerzwemmen 15 februari a.s.


Binnen het recreatiefzwemmen is er ook de mogelijkheid om mee te doen met stickerzwemmen. Als je graag wil zwemmen en nieuwe dingen wil leren, is stickerzwemmen misschien wel iets voor jou!

Met stickerzwemmen leer je in blokken van ongeveer 10 weken verschillende sporten die je in het water kan beoefenen. Aan het einde van zo’n blok kun je examen doen en je diploma halen.

Hhet allerbelangrijkste blijft natuurlijk dat je plezier hebt! Afgelopen jaar zijn we bezig geweest met onder andere synchroon zwemmen, waterpolo, snorkelen en survival.

Als het je leuk lijkt om een keer mee te doen, dan ben je van harte welkom. We houden een proefles op zaterdag 15 februari van 9:45 tot 10:15 uur. Traint uw kind normaal in die lestijden dan kunt u contact opnemen om te regelen dat er voor een keer gewisseld kan worden met het halfuur ervoor. Als uw zoon/dochter toevallig niet op die dag kan dan, kan het altijd nog een keer op een ander tijdstip.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: recreatief@zpvnuenen.nl. U mag natuurlijk ook altijd vragen stellen op het zwembad.

Meer algemeen nieuws

Copyright 2012